دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

دادگاه منافقین به زودی برگزار می‌شود

دادگاه منافقین به زودی برگزار می‌شود دادستان کل کشور گفت: ۷۰۰ کیفرخواست علیه منافقین همراه با لیستی از اسامی تروریست‌های این سازمان در دستگاه قضایی تشکیل و به دادگاه فرستاده شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم چهل و دومین سالگرد شهدای هفتم تیر ۱۳۶۰ با حضور حجت الاسلام محمد جعفر منتظری در محل دفتر سابق حزب جمهوری اسلامی واقع در چهارراه سرچشمه تهران برگزار شد.

 

دادستان کل کشور طی سخنانی در این مراسم با گرامیداشت روز عرفه، گفت: شهدای امنیت به خصوص شهدای فاجعه هفتم تیر به خصوص سید محمد بهشتی به طور ناجوانمردانه‌ای شربت شهادت نوشیدند.

 

وی با قرائت بخش‌هایی از دعای غرفه، گفت: اینجا مکان عجیبی است هم یادآور اتفاقی تاسف بار و هم مکانی است که برای همیشه تاریخ انقلاب پیام بزرگی دارد همانطور که قتلگاه سیدالشهداء برای مردم جهان دارد.

 

منتظری با تعریف خاطره از شهید بهشتی، گفت: ارواح شهدای هفتم تیر در دفتر حزب جمهوری اسلامی ناظر و حاضر است.

 

دادستان کل کشور ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب و اثر عمیق امام بر دنیای سیاست و جهان، ملت ایران از زیر زنجیر استکبار و استعمار بیرون آمد، اما آن‌ها دست از اقدامات خود برنداشتند. آنان دو راهبرد در پیش گرفتند. یک راهبرد این بود که امام را بی بال و پر کنند. عناصر موثر و مفید انقلاب را حذف کردند و بعد تلاش کردند ستون دوم انقلاب یعنی حضور و پشتیبانی مردم را از انقلاب بگیرند.

 

وی ادامه داد: منافقین در سی ام خرداد ۱۳۶۰ علیه انقلاب اسلامی اعلام جنگ مسلحانه کردند. من در اوین بودم. افرادی را آن‌ها کشتند، پوست کندند و آتش زدن زدند. بعد مقام معظم رهبری را در مسجد ابوذر ترور نافرجام کردند. فردای آن روز شهید بهشتی و برخی مقامات قضایی و اجرایی را در دفتر حزب به شهادت رساندند. آنان سپس هشتم شهریور و ۱۴ شهریور و ۲۰ شهریور، ۲۱ شهریور، ۱۱ تیر ۱۳۶۱ و ۲۳ تیر همان سال به صورت زنجیره وار ترور کردند تا هم پشت امام خالی شود و هم در دل مردم ترس و وحشت بیندازند.

 

منتظری تصریح کرد: منافقین تا امروز با حمایت آمریکا و اسراییل به حیاتش ادامه داده است، اما بر حسب اتفاق در سی ام خرداد امسال در کشور آلبانی گرفتار تیر غیبی شدند که امیدوارم مقدمه نابودی این گروهک تروریستی خبیث باشد.

 

دادستان کل کشور با اشاره به ترور شخصیت دکتر بهشتی، گفت: دشمن هم در زمان پیامبر و ائمه معصومین و هم در زمان پیروزی انقلاب پیروان راه حق را به زبان، ترور شخصیت کردند.

 

منتظری سپس با قرائت جملاتی از امام خمینی و رهبر انقلاب، یاد و خاطره دکتر شهید سید محمد بهشتی را از دیدگاه آنان گرامی داشت.

 

وی گفت: با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و قضایی اکنون بر علیه این سازمان خبیث تروریستی ۷۰۰ کیفرخواست همراه با لیستی از اسامی تروریست‌های این سازمان در دستگاه قضایی تشکیل شده و به دادگاه فرستاده شد و به زودی دادگاه بین المللی مجازات این جانیان برگزار خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار